Vine si anul nou … La multi ani 2013 !

Si uite asa a trecut si Craciunul … cu sarmale, carnaciori, prajituri, dulciuri si muuulta multa mancare peste tot pe unde am mers in vizita fie la rude fie la prieteni. Acum vine anul nou, 2013, de la care asa ca si pana acum, cu totii ne asteptam sa fie un an mult mai bun si mai imbelsugat si in acelasi timp mai fericit. La fel am sperat si pentru 2010, 2011, 2012 si la fel vom spera si pentru 2013.
Ca si o scurta recapitulare a anului 2012 in primul rand trebuie sa imi recunosc vina ca am abandonat putin scumpul si dragul meu blog, astfel ca incepand cu a doua jumatate a anului am postat mult mai rar, foarte rar, fata de prima jumatate. Cauza? Cred ca am mai scris-o intr-un post in care mi-am mai cerut odata scuze pentru ignoranta, dar timpul este cel care imi interzice sa postez asa cum o facem inainte. Totusi, vreau ca toti sa stiti ca ma chinui sa fac asta cat de des pot si ca mereu imi amintesc ca trebuie sa mai scriu si pe blog. De multe ori aveam multe lucruri noi sa va povestesc, dar nu de atatea ori aveam timpul necesar sa o fac.
Pentru 2013 imi doresc in primul rand sa am timp liber mai mult si sa imi impartasesc mai multe ganduri si aici pe blog.
Voua dragii mei cititori, va doresc un an 2013 cat mai fericit, plin de impliniri, realizari si nu in ultimul rand mult succes in tot ceea ce veti face si sper ca veti ramane aproape ca si pana acum.
Imi doresc ca toti sa aveti o petrecere minunata de anul nou, fie ca veti fi pe la cabane cu prietenii sau rudele, fie ca veti fi acasa cu familia, sau fie ca veti petrece intr-un club (asa cum fac eu anul acesta, in dorinta de a vedea si alte metode de a petrece sarbatoarea dintre ani).
Sunt sigur ca ne vom vedea in 2013 cu forte noi.

Cu drag si la multi ani,

StandDuPp

Happy-New-Year-2013-01

… si bine-nteles piesa ce v-o dedic mereu ! La multi ani 2013!

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente