Soare fierbinte, caldura, a venit vara !

Buna seara dragilor, buna seara dragelor; stiu ca de mult nu am mai scris, dar va rog sa ma credeti cxa nu am facut-o intentionat, ci pentru ca au aparut unele schimbari (sper ca ca in bine) si care m-au indepartat pentru moment de scumpul si dragul meu blog, dar va spun de la inceput ca m-am gandit in fiecare zi la voi, scumpii si dragii mei cititori si abia am asteptat sa prind ocazia sa mai astern cateva cuvinte pe paginile gingase ale blogului meu.

Si o sa incep fix cu ce ma durea cel mai tare azi iarna. In mod sigur ca ati vazut ca m-am plans de atatea ori din cauza frigului, iar acum in sfarsit a veni vara in adevaratul sens al cuvantului. Soare, caldura, fete in tinuta cabrio, naduseala de afara si fara pic de ploaie nu ma indeamna sub nici o forma sa ma plang ca este prea cald. Chiar astazi temperatura era aproape de 40 de grade si nu m-am plans de caldura. Soarele arzator si cerul albastru a pus stapanire cu adevarat pe intreaga tara, iar la fiecare pas nu auzi mai mult decat aerele conditionate care merg cu atata forta din zorii zilei si pana cand se lasa seara.Si cu toate astea nu pot spune ca ma plang sub nici o forma, deci imi e bine.

Clar ca nu ma pot abtine sa nu spun de ceva ce strica minunatul peisaj. Ghiciti ce ? Batranii care nu se spoala si care am auzit ca mai nou ca sa nu consume apa, isi pastreaza apa ce se scurge de la masina de spalat si o folosesc pentru aruncarea in WC dupa ce is fac nevoile. Deci ma intreb, oare ce fac cu apa cu care se spala. Isi fac … supa din ea sau ce fac? In fine, put ca hoiturile mai pe romaneste spus pentru ca nu se spala. Oricum eu unul ii feresc si ma bucur de minunatul peisaj de vara, lucru pe caer vi-l recomand si voua.

 

Sper totusi ca voi reusi sa postez mai des si sa nu va dezamagesc.

Va doresc o vara cat mai fierbinte.

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente