Si azi intram in vacanta … sau azi e sfarsitul lumii ?!

Incepand de de dimineata mi-am promis ca voi face o postare pe scumpul si dragul meu blog. Asa ca m-am tinut de cuvant. Hm…dar acum cu ce sa incep, ca am atatea sa va povestesc incat nu stiu nici cum sa le organizez mai bine.

Dar hai sa incepem cu cele bune, adica sarbatorile si apoi sa le punem pe cele mai putin bune, adica sfarsitul lumii.

Deci, sarbatorile … pentru mine momentan nu au adus altceva decat aglometatie, agitatie, nervi si altele asemenea acestora.Sincer ma chinui inca sa inteleg de ce orasul e aglomerat la fiecare ora a zilei si de ce de o saptamana nu mai gasesti loc de parcare nicaieri unde ai merge. In weekendul trecut nu am zis nimic pentru ca am inteles ca oamenii sunt ceva mai preventivi si isi fac din timp cumparaturile…dar cand am vazut ca aglomeratia este la fel sincer nu am mai stiut ce sa cred. Acum traiesc cu intrebarea „Oare cand se va termina?”. Si raspunsul e ca ori azi se va termina pentru ca e sfarsitul lumii, ori in 24 cand e Craciunul si atunci se va linisti si orasul asta agitat.

Si acum de sfarsitul lumii ce ziceti ? Vine sau nu ? Unii zic ca la noapte, altii zic ca la ora 12 la amiaza, momentan eu unul nu stiu ce sa cred, dar sincer astept cu mare curiozitate sa vad ce se va intamplaDar sunt 99.9% sigur ca nu va veni nici un sfarsit de lume.

Asa ca, prefer sa savurez din plin ultima zi de munca din acest an, apoi sa ma intorc acasa si sa ma pregatesc si eu de sarbatori. Sper ca si voi sa aveti sarbatori frumoase linistite, cu multe cadouri si alaturi de cei dragi.

Pe Blogu’ lui StandDuPp nu se lasa linistea inca pentru ca si in seara de Craciun o sa mai postez.

One Response to “Si azi intram in vacanta … sau azi e sfarsitul lumii ?!”

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente