Plin de oameni ciudati la Orange Shop

In urma demagnetizarii cartelei SIM a telefonului meu, pe langa faptul ca am stat 5 ore in care am rupt legatura cu persoanele de contact asa brusc si dintr-o data am fost nevoit „de musai ca de voie buna” sa merg la Orange Shop pentru inlocuirea cartelei SIM, loc in care am reusit sa vad o gramada de oameni ciudati.

Si acum sa va povestesc;

Dupa cateva ore de servici si de stat fara telefon ma indrept cu nerabdare catre Shopul Orange sa rezolv rapid problema cu inlocuirea cartelutzei si sa pot continua comunicarea cu persoanele apropiate. Hm, cum am zis ? Rapid ? S-o cred eu ca rezolvarea are loc asa de rapid precum se spune. Ajung acolo si incep sa stau civilizat la coada luandu-mi numar si asteptand. La un moment dat chiar in spatele meu apar doua fete care incercau si ele sa isi ia numar. Aparatul din pacate nu mai functiona pentru ca nu mai avea hartie. Fetele nu stiau ce se intamplase si le-am explicat ca nu mai avea apratul hartie si ca trebuie sa asteptam pana ce problema se va remedia. In spatele fetelor se afla un om mai in varsta de circa 50 de ani care pe cat arata de calm pe atat era de spurcat la gura. Omul sta cam 10 secunde si cand vede ca fetele din fatza lui nu isi iau numar a inceput sa le spuna „Fetelor, daca stati sa va ganditi dati-va la o parte ca sa ma bag eu!” Vede si el ca nu reuseste sa ia numar si striga in gura mare ca ce se intampla de nu functioneaza? Persoana angajata la Orange vine destul de calma si spune „Nu exista hartie domnule! Nu va impacientati asa!”. La care el ? „Cum adica ? Time is money!” spus cu un accent de om incult, pronuntat mai mult mecanic decat din cunoasterea limbii engleze. Evident ca de data asta nu m-am putut abtine si am inceput sa rad de el si sa fac misto de fatza cu aproximativ 20 de oameni spunand la misto „Time is money” si alte vorbe ca sa il fac sa se simta ca e chiar un idiot.
Trece si faza cu batranu si dupa cateva minute de asteptare si plimbat pe la telefoanele si laptopurile care stau la dispozitie celor care asteapta fiind destinate testarii, ajungand la un laptop vad la un moment dat ca cineva care a stat la el i-a schimbat wallpaperul cu o imagine ce tinea de „U Cluj” si arata cam asa:

Dovada de om prost sincer. Nu am nimic cu fanii echipelor de fotbal, dar daca ai o ambitie pentru o echipa, tine pentru tine, afiseazati-o pe stadion sau in locurile special amenajate in acest sens, dar nu trebuie sa iti afisezi placerea pe toate gardurile sau mai nou pe toate wallpaper-urile pe care le prinzi la mana. Nu stiu pentru altii cum apare, dar mie mi se pare dovada de om cu minte slaba.
Trece si faza asta si mai astept ce mai astept. Mai in fatza, la un alt calculator erau inca doua persoane (tip si tipa) gen „punk” care cica testau si ei acel laptop. Pareau mai dubiosi din cate ii vedeam, dar imi vedeam de treaba mea mai departe uitandu-ma si testand frumoasele telefoane mobile expuse. Dupa un timp pleaca punk-erii, laptopul ramane liber si apare screen saverul, ca sa vedeti ca astialalti doi cu minte mai slaba au setat un screen saver pe care scria „Treceti pe Cosmote :)”. Alti oameni slabi care isi manifesta eventualele pasiuni in locurile nepotrivite. Nu stiu pentru altii cum apare, dar mie mi se pare din nou dovada de prostie, om slab si incult.
Acestea fiind vazute, a urmat si randul meu, dupa aproape o ora de asteptare, mi-am rezolvat problema prin inlocuirea cartelei cu una cica de generatie mai noua care ar trebui sa nu mai faca probleme de acest gen. Si asa am pierdut ceva vreme stand si asteptand si privind la alti oameni ciudati si penibili.

Pana data viitoare, ramaneti conectati. šŸ™‚

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente