Iarasi toamna sau … ?

Si pentru ca in seara zilei de ieri mi s-a spus ca nu mai prea postez si nu mai prea povestesc pe blog, m-am gandit sa imi reiau datoria de bloger in serios, asa ca va promit ca voi incepe din nou sa postez nmacar ca si inainte cand o faceam aproape zilnic. Doar ca trebuie sa ma intelegeti ca daca nu mai prea umblu cu troleibusul sau cu autobusul nu mai prea vad atatia oameni ciudati si atatea sicrie mergatoare (pensiunari, batrani) ca si pana acum, ceea ce zic eu ca este un lucru bun dat fiind faptul ca nu mai am de a face cu ei si ca  nu mai exista riscul sa iau cate o gripa asa cum am patit odata de la aceste minunate focare de infectie care umbla toata ziua desi ii cauta boala pe acasa.

In fine, dar nu pentru asta am inceput sa postez asa ca voi lasa de o parte sicriele mergatoare sau focarele de infectie si ma voi lega strict de ceea ce am posta. Deci am ramas socat sa vad ca pe computerul masinii ieri imi arata „minunata” temperatura de 7 grade, asta dat fiind faptul ca ne aflam in luna mai cand cu o zi inainte era atat de cald ca nu mai puteai sta, si aici vorbim de circa 31 de grade. Ma intreb ce se intampla si daca toamna are de gand sa vina mai repede sau e pur si simplu asa un val de aer rece care vrea doar sa intarzie sosirea verii. Trei grade pe timpul noptii, ziua ploaie nesfarsita si cer noros, nimic mai mult ca sa ai o zi mai mult decat penibila in care sa prezinti o fatza plouata, o atitudine fara chef de munca si bine-nteles somn cat incape. Am inteles ca de main se va incalzi si apoi din nou va veni o perioada de frig. Nimic nu poate fi mai rau si mai urat decat vremea asta care nu te lasa sa iti desfasori activitatea asa cum trebuie.

Va place cum arata poza ce am pus-o alaturat? Ca eu numai cand vad peisajul de aces gen parca imi piere orice chef de munca, de viatza, de plecat,de venit, de calatorit si asa mai departe.

Si sincer pentru moment cam atat am avut de zis varsandu-mi supararea si of-urile doar pe vremea nesimtita de afara care parca nu mai vrea nici cum sa se incalzeasca. Sunt sigur ca si voi sperati ca in timp cat de scurt sa ne bucuram cu totii de razele solare si de cerul senin.

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente