De prin mall :)

Ce face omul sambata cand se plictiseste ? Merge la Mall. Mai vede ciudatenii pe acolo, se mai plimba, se mai mira, mai priveste, mai cheltuie si uite asa trece timpul mai repede.

Sa va povestesc;

Se facea ca eram intr-o sambata dupa amiaza la mall, mai precis la Polus unde am stat destul de mult sa ma mir de cata prostie poate exista in oameni.

Unul din anagajatii unui magazin de acolo s-a gandit sa arunce pe jos (strategic) o punga, sub forma unui gunoi. Au durat mai mult de 5 minute si nimeni nu s-a sinchisit sa o ridice. Toti se uitau la ea, dar nici unul se se obosea sa se aplece. Stand si eu si vazand ca oamenii nu o ridica, si nu m-a dus sa o ridic eu pentru ca am vazut ca era pusa strategic. Vazand si cel care a pus-o ca nimeni nu se sinchiseste la asa ceva, a mai aruncat langa ea o bancnota de 1 leu. HOPA ! Ia uite cum vin ursuletii la miere ?! Si cum deja alta faina se macina la moara si oamenii care mai treceau incepeau sa se aplece. Partea proasta era ca pentru ce se aplecau ei, OARE ? Normal ca pentru bancnota de 1 leu si nici un caz pentru mizeria care era langa. Vazand asta sincer iti dai seama ce fel de oameni exista. Privind scena de la departare, am trimis-o (strategic) pe soramea sa ridice mizeria si bancnota sa o lase pe jos, stiti cum se spune, macar unii sa fie civilizati daca restul nu sunt. Strategia nu a tint din pacate pentru ca baiatul care le aruncase pe jos ne-a vazut ca ne uitam si ne miram si noi de prostia oamenilor si mai mult decat atat stiam faza.

In concluzie ce mai pot zice in situatia de fata ? Sau mai pot trage o concluzie la toate astea? Cred ca nu, asa ca va las pe voi.

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente