Connect me :)

Sugestii sau chestii care credeti ca sunt interesante si vreti sa apara pe www.standdupp.ro le puteti trimite la adresa:

standdupp@gmail.com

4 Responses to “Connect me :)”

 • cristina:

  buna seara am primit si eu de la nr 0768695412mesajul ala k am castigat 50.000 ron dk se poate sa puneti nr undeva sa vada si altii k este frauda.multumesc

 • StandDuPp:

  pai e de ajuns acest comment ca va aparea la indexarea in Google 🙂
  Multumiri.

 • Dear Administrator,
  My name is Todd Cooperman from Multimedia Outreach and I am contacting you regarding your website http://www.standdupp.ro. I’m looking for reputable sites to place my clients ads on.
  Please let me know if you are interested and I will be happy to send you further information.
  I am looking forward to hearing from you.

  Thanks in advance,
  Todd Cooperman

 • dan:

  Bine ar fi sa ajuti mai mult de atat pe cei care iau teapa cu astfel de problema…Statul Roman – o mare prostie care mai mult te incurca decat te ajuta……

  Daca ai putea, sa aduci in atentia televiziunii problema asta, pt ca eu stiu peste 50 de persoane care au probleme mari din cauza asta si nu mai solutioneaza procesele decat dupa 3 sau 4 infatisari, si cu hotararile judecatoresti nu pot decat sa il oblige sa ofere certificatul fiscal, lucru care nu o sa il onoreze niciodata vanzatorul pt ca nu-l intereseaza…si-a luat banii, pa. Mai ales cei care au datorii de zeci de milioane, niciodata nu vor mai achita datoriile….asteptand sa se prescrie dupa 5 ani. O tara de rahat…doar televiziunea cred ca ar putea schimba ceva…am vazut ca politicienii sunt sensibili la acuzele de la tv.

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente