check in @ faget

Si pentru ca mi-a venit in minte sa ma modernizez putin si sa postez lucrurile interesante direct de la fata locului in care ma aflu in acel moment. Deci ca si o regula, cand voi posta un articol cu titlul ‘check in @ … ‘inseamna ca ma aflu in momentul in care postez chiar in acel loc. Deci cum spuneam in titlu, acum ma aflu in minunatul, vesnicul si popularul faget. Intamplarea face ca eu nu prea dau prin acest loc si prefer alte locuri din doua motive; primul si cel mai important este acela ca nu am chef si nu am nervi sa ascult manelele taximetristilor care sa afla langa mine si in al doilea rand ca uneori prefer liniste sau chiar intimitate.
Bun, toate ca toate si acum sa va povestesc;

Am ajuns in faget si am fost surprins sa vad ca in fiecare an singurul lucru care s-a imbunatatit fata de anii trecuti este mizeria. Mizerie maxima, gunoaie, natura parca fiind cazuta prada acestor adevarate mormane infinite de gunoi. Oamenii sunt aceiasi si parca nu le pasa de faptul ca sunt inconjurati de mizerii si odata cu acest fapt nu s-ar apuca nimeni sa puna mana sa faca putina ordine, ba chiar mai mult decat atat ajuta la imbunatatirea mizeriilor din natura. Si cand am ajuns si am pasit printre mizerii am spus asa ‘ romanu e tot roman nu ai ce face. Poti sda il amendezi, poti sa dai diferite legi ca tot nu se potoleste’.
Asa ca acestea fiind zise, nu am decat sa plec de aici putin mai tarziu cu acelasi gust amar lasat de o natura plina de mizerie si bine-nteles cu groaza de a ma reintoarce cat de curand.

Ramane acum sa va urez o duminica insorita, placuta si relaxanta.

Leave a Reply

FaceBook
Articole recente